Gadget van de week: Martian Notifier-smartwatch

Regelmatig kijkt PCM naar de gadget van de week, geselecteerd door onze collega's van Stuff. Welke gadget is cool, handig en helemaal hot in deze tijd van het jaar? Deze week: de Martian Notifier-smartwatch.

De Martian Notifier is een ‘instapsmartwatch’ beschikbaar in drie kleuren, rood, wit en zwart, en heeft meer weg van een horloge dan een smartwatch. De Notifier is namelijk ook een echt horloge. Slechts een klein gedeelte ervan is digitaal. Dat digitale gedeelte is in de vorm van een oledscherm van 96 bij 16 pixels aan de onderkant van de wijzerplaat. Daarop verschijnen notificaties van je smartphone, zowel van Android als de iPhone en zelfs de iPad kan overweg met deze smartwatch.

Vibraties

Een extra functie van deze instapsmartwatch is dat het horloge ook kan vibreren, om je van nieuwe notificaties op de hoogte te stellen. Je kunt de vibraties per app variëren door middel van de app van de Martian Notifier, als het ware een soort morse code. Hierbij heb je erg veel mogelijkheden om deze met veel variatie in te stellen, zodat je op den duur het verschil kunt leren kennen tussen verschillende apps zonder ook maar op je horloge te hoeven kijken.

Aantal bonusfuncties

Andere functies van de Martian Notifier zijn bijvoorbeeld Find Phone, waarbij je smartphone of tablet een geluidje maakt zodat je deze eenvoudig terug kunt vinden, het snel activeren van Google Voice en het openen van de camera-app.  

Alle ervaringen van en informatie over de Martian Notifier, waaronder de prijs en technische specificaties, lees je in het volledige artikel op Stuff.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten