Fotor Camerabag

Amateurfotografen opgelet! Met Fotor Camerabag waan je je een echte professionele fotograaf. Alles wat je nodig hebt om geweldige foto’s te maken zit in deze kleine, handige app.
Fotor is een simpele, maar krachtige fotografie-app. Nog altijd op zoek naar dé foto-app met een fijne, vriendelijke interface? Dan is Fotor zeker het proberen waard.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • prettige interface
  • snel delen
  • veel effecten en filters
  • Minpunten

Een collage maken? Geen probleem. Hdr-shots? Doen we even. Filtertje erover? Tuurlijk! Fotor CameraBag heeft meer dan 75 verschillende effecten en filters die je op je foto’s toe kunt passen: zwart-wit, sepia, vintage, analoog, noem maar op. Nog een leuk dingetje om mee te spelen, is Color Splash. Hiermee maak je een foto zwart-wit, maar houd je bepaalde aspecten in kleur. Dat ziet er altijd tof uit.

We horen je zeggen, er zijn toch al ik-weet-niet-hoeveel andere apps die precies hetzelfde doen? Klopt. Maar de interface van Fotor is bijzonder prettig. Als je klaar bent met bewerken, kun je je foto met slechts één tik delen via Twitter, Flickr, Facebook en mail. Ook kun je de foto in je eigen fotobibliotheek opslaan.

Platform: iPhone/iPad

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags: foto's, fotor