}
abonneren

Lifehack van de week: zeven onbekende Instagram-trucs

Regelmatig kijkt PCM naar een interessante lifehack. Welke lifehack op het gebied van technologie maakt je leven makkelijker en vooral leuker? Deze week gaat de lifehack over hoe je optimaal gebruik kunt maken van Instagram.

Instagram is een heel populair sociaal netwerk met elke maand zo'n 400 miljoen actieve gebruikers. In de lifehack van deze week geven we je zeven tips om het sociale netwerk optimaal te gebruiken, ongeacht of je je nu net bij het netwerk hebt aangemeld of er al langere tijd lid van bent.

Volgers

De eerste tip is hoe je kunt zien of iemand jou volgt. Dat is namelijk best lastig als je honderden volgers hebt. Gelukkig is het eenvoudig te checken: je gaat naar de desbetreffende account waarvan je dat wilt weten en tikt op de knop Volgend. Als die persoon jou volgt, staat jouw gebruikersaccount bovenaan in de lijst. Bovendien staan bovenin die lijst een aantal namen die jij misschien ook interessant vindt, op basis van je interesses.

Melding bij nieuwe post

Een andere tip in de lifehack is om een melding te krijgen bij een nieuwe post van een gebruiker. Daarvoor ga je op de profielpagina van de gebruiker en tik je op de drie stippen rechtsboven. Vervolgens kies je voor de optie Berichtmelding inschakelen en krijg je een melding als er iets nieuws is geüpload door deze gebruiker.

Met of zonder filters

Soms kan het gebeuren dat je zo lang aan het werk bent met filters dat je vergeet hoe het origineel er ook alweer uit ziet. Het is gelukkig erg eenvoudig om te wisselen tussen een bewerkte en onbewerkte foto, maar dat moet je wel even weten. Om het origineel weer te zien, tik je op de foto waarna de bewerkte foto wordt vervangen met het origineel.

Alle zeven tips en trucs voor het gebruik van Instagram lees je in het volledige artikel op Lifehacking.nl.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Internet

Tags: tips, Instagram, Trucs, Lifehack

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Java Developer - CGI