}
abonneren

Angry Birds Friends komt naar Android en iOS

De Angry Birds-spellen blijven een enorme aantrekkingskracht houden op de massa. Angry Birds Friends is alleen speelbaar op Facebook op dit moment en is gigantisch populair. Deze Angry Brids-variant komt ook naar iOS en Android, is nu bekendgemaakt.

 

Angry Birds Friends voor Facebook heeft maar liefst 15 miljoen gebruikers. Rovio laat nu weten dit spel ook naar Android en iOS halen waarbij de integratie met Facebook blijft bestaan. Door het spelen van het spel kun je op Facebook bijvoorbeeld beloningen verdienen, spelelementen delen, scores tonen en toernooien spelen. Straks kun je dus ook via je mobieltje Facebook-vrienden uitdagen voor een potje Angry Birds Friends.

Angry Birds Friends

Angry Birds goed voor 1,7 miljard downloads

We zijn kennelijk nog steeds niet Angry Birds-moe want Rovio wist zijn winst in 2012 (152,2 miljoen euro) te verdubbelen ten opzichte van 2011 (75,6 miljoen euro). 45% komt van merchandise en er komt nu ook een tekenfilmserie en film (2016) aan. In totaal zijn er nu 1,7 miljard Angry Birds games gedownload. 

 

De trailer van Angry Birds Facebook-app versie

Beschikbaarheid Angry Birds Friends

Rovio heeft nog geen datum genoemd wanneer we Angry Birds Friends op Android en iOS mogen verwachten, we moeten het met ‘soon’ doen.

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Games

Tags: angry birds friends, Angry Birds

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Senior Automation Consultant - PQR