CES 2017: Roccat onthult gamingmuizen met Owl Eye-sensor

Roccat presenteert tijdens CES 2017 nieuwe gamingmuizen die voorzien zijn van de nieuwe Owl Eye-sensor. Deze zorgt ervoor dat muisbewegingen 1:1 overkomen met de cursor op het beeld.

De fabrikant belooft zodoende geen enkele input lag, zelfs niet voor de draadloze Leadr-muis. Deze kan een dpi tot 12.000 aan, waarbij gamers in stapjes van 100 dpi erg nauwkeurig de gevoeligheid kunnen afstellen. Er zijn 14 programmeerbare knoppen aanwezig, en de muis wordt geleverd met een oplaaddock. 

Nieuwe Kone

Een van de bekendste bedrade muizen van Roccat is de Kone. Nieuw binnen het assortiment is de Kone EMP, die dan ook wordt uitgerust met een Owl Eye-sensor voor extra nauwkeurigheid. Tot slot is er nog de Kone Pure 2017, een compacte muis met draad voor gamers met kleine handen.

Drukgevoelige toetsen

Daarnaast toont de firma ook nog een nieuw keyboard, de Isku+ Force FX. Daarvan zijn de WASD en Q/E-toetsen drukgevoelig. Door bijvoorbeeld de W-toets zachtjes in te drukken, loop je langzaam vooruit. Druk je harder, dan ren je sneller. Roccat heeft nog geen prijzen voor de muizen en het toetsenbord genoemd. Ook is nog niet duidelijk vanaf wanneer ze in de winkels liggen. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, CES 2017

Tags: toetsenbord, Muis, Roccat, ces2017