Zin in de Synology Experience Days? Doe mee met ons testpanel!

Tijdens de Synology Experience Days in Utrecht worden de nieuwste modellen getoond, waaronder de nieuwste NAS en een gloednieuw staaltje netwerkapparatuur. Wil je deze testen? Meld je dan aan! Je ontvangt een kaartje voor het evenement en mag aan de slag met de nieuwste netwerkoplossingen.

Op 18 oktober worden tijdens de Synology Experience Days drie spiksplinternieuwe producten getoond. Als deelnemer van het testpanel mag je hier direct mee aan de slag.

Daarnaast kun je een van de vele gastsprekers en demonstraties bezoeken. Zo kom je alles te weten over de nieuwste softwarefeatures en innovaties. Aan het einde van de dag ga je ook nog eens met een interessante give away naar huis.

Deelnemers

Ben jij systeembeheerder, een echte medialiefhebber, een professionele fotograaf of een jonge tech-ondernemer? Dan zijn we op zoek naar jou! Je mag je aanmelden voor het testpanel en wie weet word jij uitgekozen voor deelname aan het techpanel!

Wat wordt er van jou verwacht?

Dat je voor 30 oktober een review aanlevert over het product dat je getest hebt tijdens de Synology Experience Day. Hierin omschrijf je uitgebreid je bevindingen.

Praktische informatie

Datum: 18 oktober

Locatie: Kinepolis Utrecht

Adres: Jaarbeursboulevard 300, 3521 BC Utrecht

Tijden: 13.00 uur - 16.20 uur

Nieuwsgierig naar het programma van de Synology Experience Days? Neem dan een kijkje op de site.

Geschreven door: partner op

Category: #brandedcontent

Tags: netwerk, nas, synology, testpanel