}
abonneren

Een slim Surfboard en een datacenter van een Raspberry Pi - programma IoT Tech Day is bekend

Het programma van de IoT Tech Day 2015 is bekend. Tijdens dat evenement komen professionals en hobby'isten bij elkaar om te praten over domotica. De IoT Tech Day wordt georganiseerd door dezelfde uitgever als van PCM, waardoor je er met flinke korting heen kunt.

Het Internet of Things is één van de onderwerpen waar we ook hier bij PCM veel toekomst in zien, maar het is ook een lastig en breed onderwerp. Daarom is er tijdens de IoT Tech Day van alles te leren over het onderwerp, door zowel professionele ontwikkelaars als hobby'isten.
 

Workshops

Eén van de workshops die wordt gegeven komt van twee Braziliaanse ontwikkelss, Vinicius en Yara Senger, die vertellen over een IoT Surfboard en daar een sessie aan koppelen waarin je aan de slag kunt met sensoren en Arduino's. Ook komen er twee Duitse ontwerpers vertellen over hun applicatie waarmee je augmented reality kunt bekijken met een Oculus Rift, en vertelt een ontwikkelaar van Google meer over het aansturen van een datacenter met een Raspberry Pi.
 

Hackathon

Daarnaast zijn er ook allerlei praatsessies te volgen, en kun je meedoen aan een hackathon waarbij je aan de slag mag om je eigen IoT-netwerk te bouwen.

De IoT Tech Day vindt op 14 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, en kost voor PCM-lezers slechts € 75,-. Meer informatie staat op IoTTechDay.nl

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Domotica, Iot, iot tech day

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Java Developer - CGI